Smacznie, zdrowo, kolorowo - tak było 19 lipca warsztatach kulinarnych dla dzieci, organizowanych przez GCK w Nędzy w ramach "Akcji lato". Jak skomponować zdrowe śniadanie, przyrządzić wyśmienity owocowy sorbet, zrobić szybką zupę krem z cukinii i pyszne ciasteczka owsiane, jak zrobić zdrową wersję burgera i jakich produktów unikać w diecie? - tego wszystkiego mogli dowiedzieć się uczestnicy dzisiejszych warsztatów. Prowadzącą spotkanie była Magda Kopel Dietetyk Racibórz, a nad przyrządzeniem i dekoracją dań czuwał sam szef kuchni - Dawid Dymel (DYMEL culinary studio- catering dietetyczny).
WARSZTATY KULINARNE W RAMACH AKCJI LATO
25 lipca na zakończenie Akcji Lato zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne. Podczas zajęć, dzieci przygotowały smakowite mini desery, co było...

-
Instytut Myśli Polskiej im. Wojciecha Korfantego w Katowicach jest pomysłodawcą konkursu „MałyOKR”, który powstał jako uzupełnienie oferty ...
-
Jak co roku Gminne Centrum Kultury w Nędzy oraz Gminna Biblioteka Publiczna w Nędzy zapraszają do udziału w Akcji Lato! Czekają nas trzy ty...
-
PRZEDSTAWIAMY LISTĘ LAUREATÓW KONKURSU PLASTYCZNEGO W RAMACH XIV POWIATOWEGO FESTIWALU TWÓRCZOŚCI ARTYSTYCZNEJ RACIBÓRZ 2024 – KOLEJNOŚĆ ALF...