środa, 4 sierpnia 2021

AKCJA LATO - WARSZTATY KULINARNE

Smacznie, zdrowo, kolorowo - tak było 19 lipca warsztatach kulinarnych dla dzieci, organizowanych przez GCK w Nędzy w ramach "Akcji lato". Jak skomponować zdrowe śniadanie, przyrządzić wyśmienity owocowy sorbet, zrobić szybką zupę krem z cukinii i pyszne ciasteczka owsiane, jak zrobić zdrową wersję burgera i jakich produktów unikać w diecie? - tego wszystkiego mogli dowiedzieć się uczestnicy dzisiejszych warsztatów. Prowadzącą spotkanie była Magda Kopel Dietetyk Racibórz, a nad przyrządzeniem i dekoracją dań czuwał sam szef kuchni - Dawid Dymel (DYMEL culinary studio- catering dietetyczny).











WARSZTATY EPOXY RESIN W RAMACH PROJEKTU BABSKA SPRAWA NA POGRANICZU POLSKO - CZESKIM

 Za nami kolejne warsztaty w ramach projektu BABSKA SPRAWA NA POGRANICZU POLSKO-CZESKIM. 18 stycznia, 20 uczestniczek spotkało się na warszt...