Smacznie, zdrowo, kolorowo - tak było 19 lipca warsztatach kulinarnych dla dzieci, organizowanych przez GCK w Nędzy w ramach "Akcji lato". Jak skomponować zdrowe śniadanie, przyrządzić wyśmienity owocowy sorbet, zrobić szybką zupę krem z cukinii i pyszne ciasteczka owsiane, jak zrobić zdrową wersję burgera i jakich produktów unikać w diecie? - tego wszystkiego mogli dowiedzieć się uczestnicy dzisiejszych warsztatów. Prowadzącą spotkanie była Magda Kopel Dietetyk Racibórz, a nad przyrządzeniem i dekoracją dań czuwał sam szef kuchni - Dawid Dymel (DYMEL culinary studio- catering dietetyczny).
PIKNIK RODZINNY
Zapraszamy do fotorelacji z niedzielnego Pikniku Rodzinnego z okazji Dnia Dziecka Dziękujemy wszystkim, którzy współpracowali z nami i wspar...
-
Instytut Myśli Polskiej im. Wojciecha Korfantego w Katowicach jest pomysłodawcą konkursu „MałyOKR”, który powstał jako uzupełnienie oferty ...
-
PRZEDSTAWIAMY LISTĘ LAUREATÓW KONKURSU PLASTYCZNEGO W RAMACH XIV POWIATOWEGO FESTIWALU TWÓRCZOŚCI ARTYSTYCZNEJ RACIBÓRZ 2024 – KOLEJNOŚĆ ALF...
-
Gminne Centrum Kultury oraz Biblioteka w Nędzy zapraszają dzieci w wieku od 7 lat do udziału w ciekawych i rozwijających zajęciach podczas n...