poniedziałek, 17 lutego 2025

WARSZTATY KULINARNE W RAMACH AKCJI ZIMA

Warsztaty tworzenia słodkich deserów, które odbyły się w pierwszym dniu ferii zimowych okazały się  prawdziwym hitem! Zajęcia przyciągnęły młodych miłośników cukiernictwa, którzy z zapałem uczestniczyli w zajęciach. Program warsztatów, który poprowadziła pani Kinga Szczansny, był starannie przygotowany i obejmował różnorodne aktywności, począwszy od założenia pierwszego w życiu zeszytu z przepisami, przygotowywania tradycyjnych deserów i ich dekorowanie, aż po degustację własnoręcznie przygotowanych dzieł .  Atmosfera była pełna radości i śmiechu,  dzieci czuły się swobodnie i zainspirowane do kreatywnej pracy, a młodzi uczestnicy mogli zabrać do domu własnoręcznie wykonane smakowitości. 







































WYCIECZKA DO CZECH W RAMACH PROJEKTU BABSKA SPRAWA NA POGRANICZU POLSKO-CZESKIM

Zapraszamy Państwa do uczestnictwa w ostatnim już działaniu realizowanym przez GCK w ramach projektu "Babska sprawa na polsko-czeskim p...