Warsztaty tworzenia
słodkich deserów, które odbyły się w pierwszym dniu ferii zimowych okazały się prawdziwym hitem! Zajęcia przyciągnęły młodych
miłośników cukiernictwa, którzy z zapałem uczestniczyli w zajęciach. Program
warsztatów, który poprowadziła pani Kinga Szczansny, był starannie przygotowany
i obejmował różnorodne aktywności, począwszy od założenia pierwszego w życiu
zeszytu z przepisami, przygotowywania tradycyjnych deserów i ich dekorowanie,
aż po degustację własnoręcznie przygotowanych dzieł . Atmosfera była pełna radości i śmiechu, dzieci czuły się swobodnie i zainspirowane do
kreatywnej pracy, a młodzi uczestnicy mogli zabrać do domu własnoręcznie
wykonane smakowitości.
poniedziałek, 17 lutego 2025
WARSZTATY KULINARNE W RAMACH AKCJI ZIMA
WYCIECZKA DO CZECH W RAMACH PROJEKTU BABSKA SPRAWA NA POGRANICZU POLSKO-CZESKIM
Zapraszamy Państwa do uczestnictwa w ostatnim już działaniu realizowanym przez GCK w ramach projektu "Babska sprawa na polsko-czeskim p...

-
Instytut Myśli Polskiej im. Wojciecha Korfantego w Katowicach jest pomysłodawcą konkursu „MałyOKR”, który powstał jako uzupełnienie oferty ...
-
PRZEDSTAWIAMY LISTĘ LAUREATÓW KONKURSU PLASTYCZNEGO W RAMACH XIV POWIATOWEGO FESTIWALU TWÓRCZOŚCI ARTYSTYCZNEJ RACIBÓRZ 2024 – KOLEJNOŚĆ ALF...
-
Gminne Centrum Kultury oraz Biblioteka w Nędzy zapraszają dzieci w wieku od 7 lat do udziału w ciekawych i rozwijających zajęciach podczas n...